Zorgverzekeringen

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De inhoud van de (verplichte) basisverzekering wordt door de Rijksoverheid bepaald, dus de verzekerde zorg is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Het bedrag dat door de zorgverzekeraar vergoed wordt is echter afhankelijk van het soort basisverzekering (natura of restitutie). Het is daarnaast mogelijk en in veel gevallen verstandig, om een (niet verplichte) aanvullende (tandarts-)verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen bieden extra vergoedingen voor kosten die niet worden gedekt door de basisverzekering. De dekking van de aanvullende (tandarts-) verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar. Werkgevers die aangesloten zijn bij Stichting BGZC kunnen collectieve zorgverzekeringen aanbieden van Aevitae en/of CZ.

 

Aevitae is een kleine zorgverzekeraar en dat geeft de ruimte om maatwerk aan te bieden, iets wat de grote zorgverzekeraars in Nederland steeds minder doen. 
Zoals ons eigen label, onze BGZC-aanvullende voorwaarden waaronder de extra uitgebreide BGZC-Excellent voorwaarden en de unieke buitenland(België/Duitsland)-clausule en dat alles tegen zeer aantrekkelijke premies.


We hebben voor u een aantal handige links en documenten voor op een rijtje gezet:

 

CZ profileert zichzelf als een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en is de meest bekende zorgverzekeraar in onze regio. Hun missie is er zorg voor te dragen dat de zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk blijft voor iedereen. 

We hebben voor u een aantal handige links en documenten voor op een rijtje gezet: